POVIJEST

Poduzeće Liccos d.o.o. osnovano je 1997. godine u Rijeci. Primarna djelatnost od samog začetka poslovanja nam je pružanje usluga u šumarskoj industriji. Usporedno sa otvaranjem prve poslovnice postali smo i zastupnici za LKT-šumske zglobne traktore. Suradnja sa našim partnerom Orvexom s.r.o. (dobavljač LKT traktora i rezervnih dijelova) održala se do današnjeg dana na obostrano zadovoljstvo. Uz prodaju LKT traktora nudili smo svojim partnerima i opremu za rad u šumi (sajle, omče, zaštitna oprema…). S razvojem tržišta odlučili smo i proširiti našu ponudu tako da smo nekolicini naših partnera pronašli traktore sa sjeverno-američkoga tržišta. S ciljem što boljeg zadovoljenja potreba naših klijenata proširili smo ponudu i na uvoz traktora iz Estonije, Norveške i Švedske.

Naša poslovna filozofija rezultirala je ostvarivanjem pozitivnih financijskih pokazatelja što je u konačnici imalo za posljedicu otvaranje novog prodajno-servisnoga centra. Otvaranjem novog centra stvoreni su uvjeti za zastupanje HUSQVARNA i JONSERED brandova. Sam čin potpisivanja ugovora sa zastupnikom navedenih brandova Drezga-om d.o.o. dokaz je našeg kvalitetnoga rada. U posljednje tri godine još dodatno smo proširili svoj prodajni asortiman tako da smo postali zastupnici poduzeća VITLA KRPAN i VERIGA i dealeri HONDA branda. Ponosni smo na našu povijest, zaposlenike i tradiciju te smo spremni i dalje učiti i unaprijediti našu uslugu i poslovanje kako bismo održali pozitivnu reputaciju koju smo gradili godinama.

VIZIJA

Postati najbolje poduzeće u šumarskoj industriji u regiji. Želimo ostvariti postavljene ciljeve glede dostizanja visoko postavljenih standarda, mjerila kvalitete i profesionalnosti na svim organizacijskim razinama te postati najbolji parter i poslodavac. Svoje poslovanje zasnivamo na dugotrajnom prijateljskom odnosu sa našim klijentima, a termini kvaliteta, uslužnost, etičnost i inovativnost duboko su utkani u same temelje našeg kolektiva.

MISIJA

Stvoriti poduzeće koje u prvi plan stavlja zadovoljenje potreba klijenta. Pomnim odabirom asortimana dokazali smo da nam je vrhunska kvaliteta proizvoda kojeg zastupamo obaveza, a zadovoljstvo klijenta krajnji cilj.

STRATEGIJA

Zastupati isključivo brandove koje osiguravaju visoku razinu kvalitete.

Zastupati isključivo proizvode čija upotreba ne šteti okolišu.

Poslovati koristeći etičke norme i načela.

Kontinuirano provoditi markentiške aktivnosti.

Provoditi mehanizme kontrole poslovnih procesa.

Unaprijediti rad servisnoga odjela.

Kontinuirano podizati kriterije izvrsnosti.

Skraćivati rokove isporuke robe.

Kontinuirano provoditi izobrazbu kadrova.

Pronalaziti nove prodajne kanale.

oprema-za-sumarstvo

DANAS

Danas je Liccos d.o.o. jedno od vodećih poduzeća u šumarskoj industriji na tržištu Republike Hrvatske. Dokaz tome je i reputacija koju smo stekli poslujući sa Hrvatskim šumama d.o.o. dugi niz godina. Brza isporuka, kvalitetna usluga i profesionalni odnos najbolje opisuju naš način poslovanja. Naš prodajno-servisni centar postavio je nove standarde u prodaji i servisu strojeva za rad na otvorenome. Trudimo se održati visoki stupanj kvalitete na svim organizacijskim razinama.

BUDUĆNOST

Kvaliteta usluge, ljudski potencijal i prodajni asortiman daju nam za pravo da se nadamo da možemo još bolje! Našim korisnicima želimo ponuditi kvalitetniju, potpuniju i dostupniju uslugu. Naglasak je stavljen na E-poslovanje jer se tako želimo još više približiti našim cijenjenim klijentima. Također smatramo da još više možemo obogatiti našu ponudu kako bismo mogli pružiti bolju uslugu za istu vrijednost. U budućnosti, kao i danas, nastojati ćemo živjeti i poslovati u skladu s našim sloganom „Naš argument je kvaliteta“!

NARUČITE PROIZVODE IZ našeg bogatog asortimana: